A Kedvencekhez való hozzáadáshoz be kell jelentkeznie
A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
1 / 7
0x
Compressport

Compressport FREE BELT PRO

Futóöv Kód: 216717
Szín fekete (fekete / fehér)
Méret:
Válassz
M/L
XL/XXL
Méret:
Válassz

Raktáron

20 690 Ft
Válassz méretet
M/L
XL/XXL
Leírás
A Compressport FREE BELT PRO futóövét elit futókkal együttműködve fejlesztették ki különböző képességű futók számára, 2018 tavaszán ...
Leírás

Compressport FREE BELT PRO

A Compressport FREE BELT PRO futóövét elit futókkal együttműködve fejlesztették ki különböző képességű futók számára, 2018 tavaszán forradalmat indítva el a futóhátizsákok vagy futóövek piacán. A Compressport márka volt az, amelyik ilyen típusú termékkel jelentkezett a piacon!

Ez egy hatalmas zseb, amelybe minden szükséges felszerelés, élelem, folyadékok vagy személyes tárgy elfér. Mindez a termék tökéletes rugalmasságnak köszönhető, anélkül, hogy a dolgok az övben ugrálnának.

Hátul két szilikonbevonatú gumiszegély található, amelyeket a terepfutók például botok vagy nagyobb dzseki ill. melegítőfelső tárolására használhatnak. Az elülső részen viszont már beépített gumipántok vannak, amelyeken pl. a rajtszám rögzítésére szolgáló rögzítő gumik vannak.

Ergonomikus kialakításának és sztreccs anyagának köszönhetően minden testalkathoz alkalmazkodik, és maximális mozgásszabadságot biztosít a futás során.

A Free Belt Pro nagyszerű társ, akár ha csak a telefonoddal és a kulcsaiddal szeretnél edzeni, akár egy ultra trail versenyre mész!

  • több ergoflakon, telefon, termo aláöltözet, vízálló dzseki és még sok minden más is elfér benne
  • kiváló légáteresztő képesség
  • ultramaratoni távokon tökéletesen kombinálható az Ultrun S Pack csomaggal, amellyel nem csak több cuccot tudsz magaddal vinni, de sokkal jobban eloszlatja az alapvető dolgok súlyát is.

Specifikumok

Anyag
hálós szerkezet, szintetikus anyag
Termékkód
216717
Beszállítói kód
CU00011B9031
A termék színe a stúdióban használt fény vagy eszközének képernyőfelbontása miatt kissé eltérhet.
Mérettáblázat
Mérettáblázat
Értékelés 0
Értékelés
A márkáról
Compressport