Tisztelt Vásárlónk! A Csehországban kialakult árvízhelyzet miatt webáruházi rendeléseink kiszállítási ideje meghosszabbodik. Köszönjük megértését.

A Kedvencekhez való hozzáadáshoz be kell jelentkeznie
A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
1 / 7
0x
Laceto

Laceto STAR

Sportos napszemüveg Kód: 206939
Szín rózsaszín (rózsaszín / világoskék)
Méret os

Raktáron az üzletben

20.9. és 23.9. között kiszállítja a futárszolgálat

Szállítás
17 290 Ft
Leírás
A bársonyosan sima és elegáns, sportos napszemüveg tökéletes választás azok számára, akik a nagy teljesítmény és a stílusos design ...
Leírás

Laceto STAR

A bársonyosan sima és elegáns, sportos napszemüveg tökéletes választás azok számára, akik a nagy teljesítmény és a stílusos design kombinációját keresik. A rendkívül tartós, a 3. kategóriába sorolható zöld REVO PC lencsékkel ez a szemüveg maximális védelmet nyújt a káros UV-sugarak és a tükröződés ellen, miközben növeli a kontrasztot a nagyobb láthatóság érdekében. Fényes, átlátszó zöld TR90-es kerete nemcsak könnyű és rugalmas, hanem ütésálló is, így még viszontagságos körülmények között is tartós. A zöld részletek kifinomult külsőt kölcsönöznek a szemüvegnek, amely könnyen illeszkedik a sportos stílusodhoz. Az állítható orrnyereg kényelmes és testre szabható illeszkedést biztosít, így a szemüveg optimálisan illeszkedik az arcra. A Laceto STAR sport napszemüveggel készen állsz minden kalandra, bárhová is visz a sportos lelked. A STAR szemüveg élettartamának meghosszabbítása érdekében egy kemény, cipzáras tokot mellékelnek hozzá, amelyet a szállításhoz használhatsz. Ezen kívül tartalmaz egy szállítótáskát és egy mikroszálas ruhát a szemüveg tisztításához.
  • zöld REVO lencse (világoszöld változat), piros REVO lencse (szürke), rózsaszín REVO lencse (kék-rózsaszín), lila REVO lencse (lila), kék REVO lencse (lila)
  • sportos napszemüveg
  • S3-as szűrő
  • keret anyaga: TR90
  • állítható orrnyereg

Specifikumok

Lencse használata
normál használat
Keret
TR90
Fényszűrés
S3 (8 - 18%)
UV-szűrő
100% UV
Polarizált lencse
nem
Termékkód
206939
Beszállítói kód
LT-S142-PK
A termék színe a stúdióban használt fény vagy eszközének képernyőfelbontása miatt kissé eltérhet.
Értékelés 0
Értékelés
Lencsekategóriák
Lencsekategóriák
A márkáról
Laceto