Tisztelt Vásárlónk! A Csehországban kialakult árvízhelyzet miatt webáruházi rendeléseink kiszállítási ideje meghosszabbodik. Köszönjük megértését.

A Kedvencekhez való hozzáadáshoz be kell jelentkeznie
A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
1 / 9
7x
LOAP

LOAP MAPSA

Női ruha Kód: 179768
Szín kék (kék / fekete)
Méret:
Válassz
XS
S
M
L
XL
Méret:
Válassz

Raktáron

10 590 Ft
Válassz méretet
XS
S
M
L
XL
Leírás
Ne higgy senkinek, aki azt mondja, hogy a sport és az elegancia nem fér össze. A Loap MAPSA női ruha a bizonyíték erre. Vidd magaddal a ...
Leírás

LOAP MAPSA

Ne higgy senkinek, aki azt mondja, hogy a sport és az elegancia nem fér össze. A Loap MAPSA női ruha a bizonyíték erre. Vidd magaddal a nyaralásra, családi kirándulásra vagy baráti rendezvényre, és élvezhetsz minden tevékenységet anélkül, hogy kompromisszumot kötnél a kényelem vagy a stílus terén. A könnyű, szellős és rugalmas, poliészterből és elasztánból készült anyag kényelmes a testen, és nyáron enyhén hűsítő hatású. Előnye továbbá, hogy nem nagyon szívja magába a vizet és a gyorsan szárad. Hosszú ideig ülve, vagy a ruhát a nyaralós bőröndbe pakolva értékelni fogodm hogy kevésbé gyűrődik. A ruha klasszikus szabású, enyhén bővülő alsó szegéllyel készült, dereka nincs összehúzva. Az egész napos viselet kényelmének elősegítése érdekében a ruha lapos varratokkal készült, hogy minimálisra csökkentse a bőrirritációt. Annak érdekében, hogy még szürkületben vagy korlátozott látási viszonyok között se maradj észrevétlen, a ruha fényvisszaverő elemekkel is rendelkezik. A sportos megjelenést az oldalán található zseb hangsúlyozza.
  • kellemes, szellős ruha
  • gyorsan száradó, nem gyűrődő anyag
  • klasszikus szabású
  • lapos varratok
  • fényvisszaverő elemek
  • 1 cipzáros zseb
  • XS-XL méretekben

Specifikumok

Anyag
88% poliészter, 12% elasztán
Termékkód
179768
Beszállítói kód
TLW2404-L57XV
A termék színe a stúdióban használt fény vagy eszközének képernyőfelbontása miatt kissé eltérhet.
Mérettáblázat
Mérettáblázat
Értékelés 7
Értékelés
A márkáról
LOAP