Tisztelt Vásárlónk! A Csehországban kialakult árvízhelyzet miatt webáruházi rendeléseink kiszállítási ideje meghosszabbodik. Köszönjük megértését.

A Kedvencekhez való hozzáadáshoz be kell jelentkeznie
A termék hozzá lett adva az összehasonlításhoz.
Összehasonlítás megtekintése
A termék eltávolításra került az összehasonlításból.
1 / 7
2x
LOAP

LOAP MONUR

Férfi pulóver Kód: 178012
Szín szürke (szürke / fekete)
Méret:
Válassz
S
M
L
XL
XXL
Méret:
Válassz

Raktáron

17 290 Ft
Válassz méretet
S
M
L
XL
XXL
Leírás
A férfi Loap MONUR kapucnis pulóver egy technikai darab. Egy rendkívül funkcionális darabbal egészítheted ki a ruhatárad, amelyre minden ...
Leírás

LOAP MONUR

A férfi Loap MONUR kapucnis pulóver egy technikai darab. Egy rendkívül funkcionális darabbal egészítheted ki a ruhatárad, amelyre minden körülmények között számíthatsz sportos hobbijaid során. A pulóver klasszikus szabású, poliészterből és elasztánból készült. Ezzel a kombinációval ideális tulajdonságok érhetők el - könnyű, jól elvezeti az izzadságot és a nedvességet a testtől, ugyanakkor gyorsan szárad. Könnyen alkalmazkodik a test formájához és a mozgáshoz, a lapos varrásoknak köszönhetően nem áll fenn a bőrirritáció veszélye, így egész nap kényelmes viselet. Amellett, hogy nagyon jól pakolható és könnyen elfér a hátizsákodban, gyűrődésmentességét is értékelni fogod. Hidegebb időben a praktikus kapucni és a rugalmas szegélyű raglán ujjak elősegítik a meleg-érzetet és megakadályozzák a hőveszteséget. A pulóver teljes hosszában cipzáros, spirálcipzárja állvédővel van ellátva. A két cipzáras oldalzseb mellett egy praktikus, szintén cipzáras harmadik zseb található az ujján. Használható második funkcionális ruházati rétegként, de önmagában is.

  • klasszikus szabás
  • lapos varratok
  • raglán ujjak
  • állvédővel ellátott cipzár
  • 3 külső zseb

Specifikumok

Anyag
95% pamut, 5% elasztán
Külső zseb
3 (cipzáras)
Termékkód
178012
Beszállítói kód
TLM2401-U15XV
A termék színe a stúdióban használt fény vagy eszközének képernyőfelbontása miatt kissé eltérhet.
Mérettáblázat
Mérettáblázat
Értékelés 2
Értékelés
A márkáról
LOAP